I dag är en dum dag. I går också. För det första så har jag så ont på så många ställen att jag känner mig mycket mycket gammal och liksom trasig på något vis. Och alla nyifyllda tatueringar kliar så jag håller på att bli vansinnig,
Eftersom jag jobbade i natt så sov jag länge i dag. Och nu känner jag mig helt trotsig, jag tänker INTE kliva upp. Så nu ligger jag med värkande underben, värkande arm, värkande handled och värkande huvud i sängen. Datorn på magen och kaffe på en bricka. 
Jag är trött. Det regnar. Och våra 53 kvadrat är för lite, jag vill ha ett hus.

11 reaktioner till “Boo boo boo

 1. Ja, jag har också för mig att det heter så. Får kolla upp det. Känns dock inte som någon brådska:D Tack, är nöjd med reportaget. Även om det är lite fel i texten haha. Fick hem en vr idag så nu har jag hunnit läsa den också …

 2. Muffin: Alltså vin hade varit perfa! Eller kaffe och baileys! men jag jobbar ju liksom nu…
  Och det är klart att man får tycka synd som sig själv, om man alltid skulle jämföra sina egna problem med andras skulle man ju vara tvungen att ha värsta glada fasaden jämt, orka med det liksom.

  Hanna: Jaaaa-aaa—aa det känns helt fel i benen. Ska till en doktor i morgon med min arm, då ska hon få svara på frågor om benen också tänkte jag. Jag vill jättegärna se Fejjanfilmen! Jag jobbar veckan ut, sen kommer Cilla och 9-månaders Gro-bäbisen ner nästa vecka, och sen jobbar jag helgen IGEN men sen så? Om du orkar vänta?

 3. 1) öh det låter inte helt olikt benhinneinflammation. AKTA VILA. Jobbar du idag? När jobbar du inte? Jag vill leka men har egentligen alltid för mkt att göra. Vi kan väl försöka bestämma något. Jag vill se facebookfilmen fast att den inte är tecknad.

 4. Jag tycker synd om dig. På riktigt. Jag har själv värsta deppardagen och har bestämt mig för att det ÄR synd om mig idag. Trots att minst halva världen har det jävligt mycket sämre.Dessutom är det så pissigt göteborgsväder idag att vem som helst kan bli sänkt. Skit. Behöver nog ett glas vin!

 5. Ja, fyra kvadrat räcker nog…
  Jag har ont:
  1) I underbenen. Tror att det är för att jag tränar derby så hårt och sällan att jag fått något… jag vet inte, men överansträngning typ i småmusklerna runt vristerna. Haltar på båda fötterna typ.
  2) I höger handled. Typisk datagrej.
  3) I vänster arm. Efter att p-staven togs ut. SÅ SATANS JÄVLA SKITONT! Väntar på att få tid för återbesök.
  4) I huvudet. Kanske vädret. Går inte över.

 6. Om du inte vill lämna sängen så verkar ju 53 kvadrat vara alldeles tillräckligt.. egentligen borde ju 4 kvadrat vara nog 😉
  Varför har du ont överallt?

  Puss

Kommentera