Good morning sunday lovers! Alltså, NJUTET av en helt ledig helg! Det har ju inte hänt sedan typ slaget vid Poltava. Jag tror att jag behövde sitta hemma och sura i går, den senaste tidens deadlines och måsten har tagit knäcken på mig men nu känner jag att jag är på väg tillbaka! Up up and away little pony!

En sak som jag till exempel har fått gjort är att uppdatera min lista på bloggar jag läser. Lagt till de jag är inne på ofta, plockat bort er som aldrig uppdaterar osv. Och gjort en blogglista, så man ser rubriker och senaste uppdateringen. Kolla in vettja, massa bra söndagsläsning! (Ligger i högerspalten)
Har ni tips på skojiga bloggar som ni tror att jag skulle gilla, så hojta till. Mer ord till folket!

3 reaktioner till “I ♥ blogs

  1. Oh, vad kul, jag ska kolla igenom listan, är sugen på lite nya bloggar!

    Jepp, internet på bussen är det också!

Kommentera