OJ vad spännande! Vad kan det vara för överraskning?
Blir jag utförsäkrad? Kan det vara så att mitt ärende som väntat på att handläggas i fyra månader kommit bort och jag måste börja om? Ska jag få hem ett paket innehållandes rep, pall och instruktioner på hur man knyter en riktigt jävla stark knop?

2 reaktioner till “Hittade en överraskning från FK på Fejjan

  1. Överraskningen är att man kan logga in och se själv att inget har hänt på 4 månader, man slipper alltså ringa in och få det beskedet berättat för sig. Det är det alla är så otroligt glada över. Jag känner likadant!!! Sprudlande, uppsluppen glädje! =D

    (Eller så beror fnittrandet på att jag håller på att bli tokig över att inte få några besked. Dessutom har jag inte några pengar att köpa vin för så jag har fått börja sniffa gammalt lim som substitut.)

Kommentera