GLÖMDE JU: Jag har beställt tid för frisüren. På onsdag. Hilfe (<– betyder hjälp på tyska, mitt M O D E R S M Å L. Eller, ja fadersmål kanske det blir). Är peppad till max. Och lite rädd. Men nya frippan vann ju med 61 mot 3 så det var inget att snacka om tydligen, mot saxen bara, chop chop.

OCH EN SAK TILL (shit vad klockan är mycket, måste lägga mig snart!), ända sedan jag hade den där frisyromröstningen så har följande ramsa ekat i min lilla tunnhåriga skalle:
Kuken och fittan spela’ boll

kuken vann med elva noll

Allvarligt, borde jag söka hjälp eller?

6 reaktioner till “Varning: följande inlägg innehåller fula ord!

  1. Jamen tack då. Har haft följande ramsa i huvudet sen jag läste detta inlägg imorse: Kuk, fitta, balle, stake, det hänger tuttar i take'. Tack. Din lilla spjuver.

Kommentera