Okej, så här skulle då alltså frisyren ganska exakt se ut, fast några centimeter kortare på den korta sidan. Lite sådär falsk sidecut, fast mer att man klipper bort det så att det blir gradvis längre bakåt, inga skarpa kanter alls. Jag har ju redan uppklippt, så det är lite kortare runt ansiktet redan.
Jag tänker att det är den ultimata frisüren för ambivalenta människor som jag: Man har långt hår som man kan fläta och piffa med, samtidigt som man kan se lite stylad ut och inte bara går runt och ha typ… tofs.

Nu ser jag ut så här: tråkig.

…och typ så här skulle jag kunna se ut.

Okej, alla ni som tycker att den nya frippan är en high five, KLICKA!
Ni som tycker att jag ska behålla tråk-sätt-upp-i-tofs-varje-dag-håret klickar på pfft. PLZ!

11 reaktioner till “FRISÜROMRÖSTNING!

  1. Lite likt frisyren på den där smink-Linda som bloggar på veckorevyn. Tycker det ser sjukt coolt ut -kör!

  2. hej finaste! klart du ska klippa dig. det vaxer ju ut om det inte bir bra, och du ar ju snygg i fejjan sa det ar val stor chans att det kommer vara ruskigt syggt. jag ska raka skallen sa om du inte ar snygg i din frill sa kommer jag ner och umgas med dig och da ar du snygg i jamforelse med min rakade skalle… puss!

  3. Och tänk om det börjar växa inåt så allt hår försvinner in i skallen på dig och du blir skallig och trasslig på insidan?!!? 😮

  4. Knasbula, du har ju redan bestämt dig. När har du någonsin börjat prata om en frisyr förut UTAN att förverkliga den? Iväg till frissan nu.
    Puss

Kommentera