Sitter i sängen med datorn i knät och surar för att alla mina kläder på något märkligt vis har krympt under semestern. Konstigt. Tröstäter glass och funderar på vad som är minst jobbigt: köpa en ny semesterkroppsanpassad garderob eller snöra på sig löpardojorna lite oftare.
Tuff choice.
Det hela blev ju inte bättre av att jag såg att min killes ex annonserar efter fallskärmsutrustning – och en sådan passar beroende på ens längd och vikt – och hon väger ARTON KILO MINDRE ÄN MIG. Arton. Etta åtta.
Kul.
Var la jag det där repet och den där pallen nu igen?

4 reaktioner till “This just in:

  1. Du både ser bra ut och är söt, det tycker garanterat din kille också annars hade han inte varit med dig!

  2. Jag håller med føregående. Om ni ær i samma længd och har exakt samma kroppsbyggnad førstår jag ju att det kænns surt. Men annars æh, skit i det! ..eller ignorera det oavsett.

Kommentera