Jag hatar invandrare. Eller, hatar är kanske ett starkt ord, men jag gillar dom verkligen inte. Och där jag bor så finns det så sjukt många, man ser flera stycken varje gång man går ut. Jag försöker alltid att lite snyggt smyga över på andra sidan gatan så man inte möts, man vet ju aldrig om dom plötsligt flyger på en.
Och visst, det är ju inte så att alla som INTE är invandrare är jättesnälla, men det blir liksom ändå att man försöker undvika ställen där man vet att dom är ofta. Jag tycker ändå att man läser om och ser så många invandrare i media att det liksom inte går att låta bli.
Nu kanske ni bara ”hallå, man kan inte dra alla över en kam”, och det är klart, men vore det inte bättre för allas säkerhet om man typ bara… förbjöd dom att komma hit?

Oooookej. Alla som tyckte att ovanstående inlägg kändes jävligt obehagligt, dömande och orättvist – upp med hand!
Byt sedan ut ordet ”invandrare” mot ”kamphund, så vet ni vad jag har att brottas med V A R J E dag.

10 reaktioner till “Invandrare – nej tack!

 1. Och så har vi världens snällaste ras, golden retriver. Omåttligt populär familjehund som barnfamiljer skaffar till höger och vänster för dom är så snälla, man behöver inte kunna något om hundar alls innan man skaffar en sådan för de är enligt många färdiga familjehundar när de föds. Konstigt kan man tycka när det är just golden retriver som toppar bitlistorna i Sverige.

 2. Alltså, jag gillar inte förbud. Och kamphundar är inte de enda farliga hundarna. Men de är ju lixom framavlade för att vara bra på att döda. Våran hund är framavlad för att räkna får. Det är lite fredligare 🙂

  Folk som bor i Texas är framavlade till att försvara sin gräsmatta med vapen, lösningen där är att inte åka till Texas eftersom de alltså är framavlade till att vara farliga.

  Om alla var lika vettiga som du är så (och starka nog att hålla sin hundar när de drar i kopplet) är det ju inget problem. Däremot när Lisa 12 är ute och går med familjens snälla Rottweiler som plötligt får syn på ett litet barn och ”skall leka” och Lisa får åka näsbenskälke hela vägen fram och sen bara kunna titta på medans ungen blir leksak, då blir det lite annat tycker jag. Kan man ha förbud mot stora hundar på små tjejer? Hundkörkort? Idag finns inte en enda regel ju. Fritt fram för vem som helst att skaffa vad som helst.

  Som sagt, jag är inte för förbud men det är fasen inte helt svartvitt. Och med barn blir man lite mer paranoid. Jag har hittils bara lyft upp Minimannen på axlarna en gång när vi varit ute och lekt för att vi mött stora hundar, och då var det en schäfer som var ut och gick med sin matte och ingen kamphund.

  Just my 50 cents.

 3. Det bästa hade självklart varit att förbjuda idioter — främst tvåbenta.

  Från min synvinkel ser det dock ut såhär: Jag har två döttrar som aktar sig för hundar och en son som inte gör det. Han tvekar inte att gå fram och eyeballa any motherfuckin' dawg, och det tycker jag är suboptimalt.

  Inte fan kan jag veta om ägaren är psyko eller hunden bipolär, jag blir på helspänn varenda gång jag ser en hund. Och de jävlarna kommer ibland gående i koppel, men också hoppande ut av buskage eller springande längs stigen med fradgan hängande runt munnen (inte helt olikt min son, för övrigt).

  Jag förstår att många älskar sin hund och blir defensiva i den här typen av diskussion. Tro mig, det är inte meningen att trampa någon hund på tassen, men ibland tänker jag att det hade varit schysst om inga hundar var större än att de passar under en fotsula (om de nu skulle få för sig att flippa, alltså).

  Ett förbud mot kamphundar? Sure thing, jag röstar ja direkt, men låt protokollet visa att min aversion inte är begränsad till endast hundar i ovannämnda kategori (med tillhörande ägare).

 4. Men det värsta djurangrepp var från en katt som nästan rev ut ögonen på mej. Förbjud alla katter!

 5. ”det har liksom inte med rasen att göra, det handlar om ägaren och uppfostran och miljö och massor av saker”*

  * ja, ochom hur hunden själv är, förstås, precis som med människor. Bara för att man träffar några bråkiga personer från Farsta, innebär det ju inte att alla personer i Farsta är dumma i huvudet. (eventuellt)

 6. Stod precis och sa just dessa saker till min pappa. För det första HATAR jag, jag menar verkligen HATAR, benämningen ”kamphund”. För det andra finns det hundar av diverse raser som är dumma i huvudet, det har liksom inte med rasen att göra, det handlar om ägaren och uppfostran och miljö och massor av saker.

  Om det kommer komma allvarligt snack om att förbjuda vissa hundraser så kommer jag slåss med näbbar och klor mot det (de flesta partier ställer sig ju som tur var emot det som vemdetnuvar uttalade sig om i somras), och så kommer jag insistera på att de i sådant fall inkluderar taxar i förbudet – arga jävla hundar dom där taxarna (har blivit hundbiten en gång i hela mitt liv, av en tax…).

 7. Sandra: Min spontana tanka är ”WTF? KLÄTTRADE den ur sin hundgård, hur fan gick det till? Min andra är, ja så kan det går. Vissa hundar blir dumma i huvudet och gör konstiga grejer, men det handlar inte nödvändigtvis om vilken ras de är. Alfie gillar absolut inte hundar han inte känner och lösningen för mig då blir att ha honom kopplad och aldrig låta honom hälsa på okända hundar. Hur enkelt som helst.

  Hanna: Hade inte sett det, Heidi FTW!

 8. Ha ha, tänkte först att något inte stämde efter jag läst några rader för så där illa kan du ju inte tycka om dem.
  Kan tänka mig att du blir dömd rätt ofta pga din Alfie. Men jag är rätt så kluven till det där, har en vän som hade världens snällaste o mysigaste Amstaff och en dag slog det slint för honom och han klättrade ur sin hundgård och sprang fram till en annan hund och bet ihjäl den:( Som sagt, väldigt kluven, för sånt där är tragiskt….

Kommentera