Om vi gör så här: Ni köper Helenas hus, hon flyttar till Mathias i Kalifornien och sen kan jag åka och hälsa på när jag vill? Promenara på Dog Beach och handla fisk på Farmers market i Ocean beach när jag vill?
Toppen, vi säger så: här är huset.

Jag skulle gå här varje morgon. Känna solen mot kinderna. Skriva M ♥ T i sanden. Göra en egen flagga som det står ”war” på bara för att vara dryg.

7 reaktioner till “Dagens shoppingtips:

  1. Haha, ja det är klart att det är sjukt sorgligt att flytta, speciellt när man typ har byggt huset själv! Men tänk happy thoughts, ett garage i Ocean Beach är ju SÅÅÅÅ mycket najsare!

    ps: H<3M får du skriva själv!

  2. M <3 H ska det ju vara... ;)

    Håll tummarna för många rika spekulanter! (Och för att jag inte ballar ur strax innan kontraktsskrivning, kedjar fast mig i trädgården och skriker obscena könsord till alla som ens råkar passera mitt hus..)

Kommentera