PEPPEN alltså!!!
Håller i största hemlighet på att boka en miniresa till mig och Tobbe i höst, men han vet INGENTING. Nej, det var lögn, han vet vilka datum (13-16 oktober), men inte vart. Eller jo, han vet att han behöver pass.
Jag sitter och surfar runt lite och tror att jag bestämt var vi ska nu. Hittade ett najs hostel och har bokat tre nätter för att vara på den säkra sidan, men det går att avboka om jag skulle ångra mig. Tänker att det nog blir två hostelnätter och en lite lyxigare avslutningsnatt på något fint hotel.

Åååhhh, så himla roligt det ska bli! Nu ska jag bara försöka hålla snattran och inte avslöja mig i två månader, det lär ju bli sådär lätt.

2 reaktioner till “Wiiihaaa, kloppeti kloppeti klopp ut i Europa

  1. Jag tycker du ska berätta för honom, han måste veta… Jag känner honom och han blir rädd om han inte får veta det… Seså, berätta… Du kommer må bättre sen…

Kommentera