Min kompis senaste statusuppdateringar på Facebook lyder:

18 hours ago: är just nu i mitt livs största chockstillestånd……o gråter av största glädjen!!!!

17 hours ago: Slutat hyperventilerat nu…bara skakis i kroppen o lycklig……

4 hours ago: Jag lever, jag drömmer inte, nyp mig snälla……

Självklart har hon fått jättemånga kommentarer, men hon svarar inte på vad det är och avfärdar de mest självskrivna grejerna med ”Inte gravid, inget jobb, inget frieri…. Ännu bättre!!!!”, annars hade man ju lätt trott att det var något sådant.
Gaaah! Jag är mycket nyfiken i en strut.

4 reaktioner till “NYFIKEN!

  1. Men snälla Mirijam, nu har du spridit nyfikenheten till dina läsare :-)! Säääg nu vad det var som var så stort!

    Dessutom är du mycket modig som åker till din pappa. Insikten att även vuxenheten har sina begränsningar är trist. Låter som att din biologiska pappa inte ens klarat att bry sig om sig själv på rätt sätt. Lycka till!
    /Annika B

Kommentera