Nu är det dags att min kalott får komma till någon som snittar fler än 25 hopp om året. Jag köpte den flong ny 2008 och den har gått runt 60 hopp. Den är röd och gul och alltid omsorgsfullt packad på SFK:s mjuka mattor. Förutom att den är snygg och i toppskick är den en lättflugen 9-cellig allroundskärm, jag hade en Spectre 135 innan och tycker att de är ganska lika.
Köper du en i stock på Aerodynes hemsida så kostar den $2258 men det verkar ju jättedyrt, kom med ett bud så ser vi om vi kommer överens!
Mer info: http://www.flyaerodyne.com/fly/pilot.asp

Och jag försöker tänka att det är okej, att jag kan låna grejer, inte behöver egna, ändå knappt hoppar, kommer spara pengar, få mer tid till annat osv men ÅH JAG HATAR ATT DET ÄR SÅ JOBBIGT ATT HOPPNINGEN ÄR EN SÅ STOR DEL AV MIG ATT JAG INTE VET VEM JAG ÄR UTAN DEN!

2 reaktioner till “Nej men va fan jag säljer väl skärmen också då!? Har ju ändå ingen cypres.

  1. Nja, tanken nu är ju ett sabbatsår, kommer jag på sen att allt är lattjolajbans och underbart med hoppningen så får jag väl köpa nytt bara.

  2. Du kommer säkert spara pengar, men du kommer aldrig hoppa. Låna grejer är svårt och nog inte alls lika rolig.

    Ångra dig och ha kvar grejerna. Det är det enda riktiga.

Kommentera