Som ni säkert noterade på bilderna nedan: ja, mitt hår fick spel preciiiiis innan vi åkte till Norrland.
Ni vet när man står och speglar sig och bara ”Nej, men utväxten är faktiskt inte HELT övervulgär än, jag fixar det när jag kommer hem” och sen bara PANG ser man plötsligt ut som Ekaterina från Gdansk och det är kört att få det ordnat de närmsta tio dagarna eftersom man sitter i bilen på väg till Norrland och har sin frisör i Landskrona.

I alla fall: nu har jag fått tid hos Anna på onsdag förmiddag och direkt efter det kör jag till Kungsbacka för att stoppa ner näsan i nacken på världens gulligaste onge. SJUKT exalterad, kan inte fatta att Petter har blivit pappa! Det var typ alldeles nyss vi var gymnasiebästisar och säsongade i Whistler. Oh my! Eller att Maria har blivit mamma för den delen, blommor och bin alltså, vilken grej!
Vet inte vad jag är mest peppad på, att gå till frissan eller träffa bäbisen! Närå, skojaba, SJÄLVKLART på att fixa utväxten.

Kommentera