Jag fick kommentaren ovan häromdagen och min första tanke var naturligtvis ”vem i helvete är den där tk som vill jävlas med mig, jag tänker inte ens SVARA på en sådan taskig fråga!?”
Men sedan besinnade jag mig och tänkte att om det nu var en ärlig komplimang (TACK!) och en äkta fråga så kommer svaret här:

  1. Sola mycket. Det bästa är att jobba natt så man kan vara vid havet V A R J E dag.
  2. Löpträna. En mil varannan månad eller så är min melodi.
  3. Ät glass till frukost.
  4. Drick sinnessjuka mängder kaffe
  5. Drick öl minst 19 dagar av 23 på din semester (glömde fota i går, men jag lovar, jag drack tre faktiskt!)
  6. Sov helt random, tre timmar ena natten och 14 nästa.
  7. Var kär. Supermodellerna tipsar om vatten och mirakelkrämer med spf 3000, men lite fräknar på näsan och sockerdricka i hjärtat är mitt bästa tips.

2 reaktioner till “Tips från coachen

  1. Givetvis va det en ärlig komplimang! Annars var det ju tämligen bortkastad tid att kommentera, kan jag tycka.. Jag tippar på att det är kärleken då som gört (alternativt bra gener), det övriga har då hittills inte funkat för egen del.. Kan du inte coacha mej som vill börja springa? Dvs hur kommer jag igång? Är rädd att jag ska gå ut för hårt i början och sen blir det ingenting… Än så länge håller jag mej till morronpromenader. -Therese.

Kommentera