Klockan ringde alltså 06:55 i morse eftersom jag hade tvättid klockan 07–11.
Varför jag inte bara smög ner och slängde in två maskiner när jag kom hem klockan kvart över i fyra i morse vet jag inte, det hade onekligen sparat en del tid.
Anyho, snubblade ner för 4.5 trappor med svidande ögon, kisade mig fram till tvättstugan, slängde i tvätten, vinglade upp och i säng och ställde klockan på 32 minuter senare.

Och sen var cirkusen igång: vakna, ner i källaren, upp, ställa klockan, attacksova en halvtimme, vakna, ner i källaren, upp, sova osv.
Och så ”skulle jag bara blunda liiiite” vilket resulterade i att jag vaknade panikslagen klockan halv elva och nu har blöta lakan och kläder i HELA lägenheten.

Nej, om man skulle lämna detta tyginferno och cykla ner till havet för sin obligatoriska glassfrukost? När det är minus en dag kvar till semestern känns det rätt lönlöst att försöka komma i sommarform.

En reaktion till “Semester del 2, dag 1

  1. Hur mycket känner jag inte igen det där då. Fast här har vi den adderade bonusen att man inte kommer in i tvättstugan om det gått en minut över tiden man hade. Gissa hur många gånger mina kläder blivit inlåsta för att jag glömt bort tiden, somnat och snällt fått vänta på nästa inbokade person och bara heeej, jag råkade visst glömma mina kläder. Får jag följa med dig in, snälla rå…

Kommentera