Hittade en skön blogg för ett tag sedan: Katta Kvack.
Hon har – liksom jag – en förkärlek för färgglada tatueringar och humor. Förutom sin privata blogg så har hon även Bakom bläcket där folk kan skicka in sina tatueringar och historien bakom, samt Katta loves Gordon som är en nystartad matblogg. Det var även hon som drev skönhetsbloggen Bjooti.
(Puh. Orka ha så många bloggar, kommer ni ihåg att jag gjorde ett försök med Sexton B när jag köpte lägenheten? Nej precis, det var lite jobbigt.)
Jag har läst hennes blogg ett tag och beställde till och med en likadan kalender från fukking USA som hon har. Okej inte för att hon har den, men den var fin och jag tyckte att… Äh whatever, jag har en grymt fin kalender i alla fall.

Och (nu till det VIKTIGASTE!) i går så hade det plötsligt trillat in en kommentar från Katta herself som avslutades med: Förresten, hur mycket gillar inte jag din blogg då? Klickade mig hit efter din kommentar hos mig häromdagen och är fast. Du verkar vara så himla underbar!

Jag bara *S T A A A A A A R S T R U C K* och typ hjulade hela vägen ner till jobbet. (Obs! Överdrift men nästan. Men jag läste kommentaren lite då och då på jobbet och bara *Katta Kvack tycker att jag är – citat – ”himla underbar”. Okej, ”verkar vara” skrev hon ju faktiskt, men, ja ni fattar.)

Ooookej lite snurrigt läge här, har nyss vaknat och inte druckit mitt morgonkaffe än. Kände bara att detta var det viktigaste som hänt mig sedan gud uppfann pepparsprayen så jag ville dela med mig.

Edit: Joråsåatteh, skulle dubbelkolla länkarna när jag var klar med inlägget och vad möter mig på Kattas sida? Mitt eget ansikte! Nu dog jag lite. *andas i brun pappåse*

En reaktion till “Dagens länktips! (Tre i en faktiskt!)

  1. Åh! Hur gulliga är inte du då? Och dessutom verkar vi tänka ganska precis likadant, för jag publicerade just ett inlägg om dig – och såg sen detta.

    Tusen tusen tack för de underbara orden.

Kommentera