Jahaja, då var man tillbaks i människobyn igen. Har gjort sex hopp och stått hoppledare = fått fin solbränna. Mycket najs.
Vaknade i vår mögliga husvagn av att regnet strilade ner från en klargrå himmel så efter frukostbuffé med Helena i Vä så körde vi hem. Har lämnat Alfie till sin husse i helgen också, så nu är det mattemånad ända till efter Norrlandsresan. Tjoho!

Alltså, det här kommer jag säkert få skit för, men FAN VAD DET ÄR JOBBIGT ATT HA HUND!
All denna planering med logistik, promenader, ensam-hemma-tider, hundvakt när man jobbar, reser osv. Helt otroligt. Älskar så klart Tigerkorven över allt annat men skilsmässohund är inte så tokigt faktiskt, att kunna göra precis vad man vill när man vill och samtidigt veta att Balfie Banan inte kunde ha det bättre på sitt håll är ju oslagbart.

Fattar inte att fler inte gör så, typ att två kompisar har delad vårdnad om en hund, det är ju så många som vill men inte hinner. Delad kärlek är dubbel kärlek och så länge det är en anpassningsbar hund och samma regler gäller hela tiden så tror jag att det är nemas problemas att byta hem lite då och då.
Fast så har ju vi en klass A-hund också, det är kanske därför det funkar så bra.

Snart är det två år sedan vi hämtade honom på Arlanda.
Då blir det en korv-tvåa på tårtan.

2 reaktioner till “Back in town!!!

Kommentera