Jag och Hanna hade en intressant diskussion när vi låg nere på Scaniabadet i går, nämligen PEST ELLER KOLERA.
På en fest hon varit på fick man välja (alltså inte på riktigt) mellan att a) ha sex med sin bror/syster eller b) hålla en dvärg i handen resten av livet.
Kan ni ens föreställa er? Hjärnan får ju kortslutning för mindre.
HELL NO att jag skulle ligga med en av mina bröder, men den där dvärgen? Han ska liksom ALLTID hålla handen. Fatta jobbigt!

Allt man vill göra: ligga med sin älskling, dricka öl med polarna, jobba (han får lära sig vänsterhandens kortkommandon på quarken), ta ett bad, för att inte tala om att hoppa fallskärm eller spela roller derby. Hela tiden med en liten kallsvettig näve i sin.
Fukk vilket sjukt svårt val!

Just nu pågår den här sms-konversationen mellan mig och Hanna:
Jag: Okej, Ha sex med ett syskon eller ha ett ständigt bakgrundsljud av vuvuzelor resten av livet?
Hanna: Jag tar dvärgen.
Jag: Nej man får inte välja honom längre.
Hanna: Ååå.

Vad hade ni valt av
1) Syskonsex och dvärg, eller
2) Syskonsex och vuvuzelavarianten av tinnitus?

En reaktion till “Pest eller kolera?

  1. jag är ju livrädd för dvärgar, som bekant, så jag måste alltså välja alternativ A på första frågan, men på andra frågan väljer jag alternativ B, tycker inte detta ljud är såååå fruktansvärt som alla andra verkar tycka. men jag gör inget av alternativen utan att ha min secret back-up option: massa droger i systemet.

Kommentera