• Att jag har mängder av bilder på kameran och mobilen som ännu inte sorterats upp i album på fejjan. Åh herregud, det är ju nästan fem hela dagar sedan Peace & Love tog slut, HUR kan allt ligga i kameran fortfarande? (Hallå, jorden anropar, det är 25 grader varmt ute, spar det som pyssel till en regnig dag istället!)
  • Att jag har en hög med kläder i sovrummet och en hög i hallen som väntar på att hängas in i garderoben/slängas i tvätten. (Jeeez, det är sol ute, du bor ensam, vem bryr sig, ta en kaffe och bok och lägg dig på gården i bikini!)
  • Att folk reser jorden runt/gör karriär/BLIR någonting medan jag står still. (Har egen lägenhet, fast jobb och mannen i mitt liv 167 steg bort. Mår för första gången i mitt liv precis hur bra som helst på alla plan, sämre att NJUTA av det istället? Vem fan vill flytta till Stockholm och jobba på Aftonbladet?)

En reaktion till “Dagens lista: saker som gör mig jävulskt stressad men som inte borde göra det:

Kommentera