Efter att ha spenderat första dygnet hos Tobbe kom jag hem på riktigt nu. Satte mig ner med internetdosan i ena handen och ett rep i den andra, men det gick bra. Puh. Note to self: betala räkningarna INNAN semestern nästa gång.
Lägenheten ser ut som ett svettigt bombnedslag, det är 23 grader varmt ute och regnar. Jag lider jag av någon slags postsemestrig tröttdepp och vill bara sova till på onsdag kväll när jag ska börja jobba. Obs, kom exakt i detta nu på att det kan vara pms jag lider av, det skulle även förklara varför jag känner mig som Grodan Boll. Hoppas. Tyvärr är nog den bistra sanningen att jag faktiskt i stort sett lyckades med semesterns enda mission: dricka öl varje dag.

Nej, tar nog Alfie i svansen och går ner till Tobbe och trösthånglar lite istället för att sitta här och tycka synd om mig själv. Laters kids.

Kommentera