Jösses. Dagen i går alltså, drack öl konstant mellan klockan 14 och 22. Kändes som ett bra upplägg för att bli pissfull men jag gick mest runt och var konstant pissnödig. Förutom att jag är äldst på hela Peace & Love (sant) så är jag också rätt mätt på fest nu känner jag. Huvudmålet med resan är ju att hänga med Cilla & co, så det känns som en bra plan att skippa kalaset dagtid i dag och åka och bada istället. Sa jag att det är 30 grader varmt?
I kväll är det patti Smith och Familjen som står på schemat. Aj löv Patti!

Bland det roligaste hittills: På armbanden står det ”Peace & Love 2010 – 6 degar av kärlek, budskap och musik”.
Hahahahaa, DEGAR! På över 40 000 tygband! Gissa om tryckfelsnisse går runt och letar efter rep och pall på festivalarmbandsfabriken nu.

2 reaktioner till “Jag gjorde upp en eld för dig – och nu brinner hela skogen

  1. Jag skrattar varje gång jag läser det här… och det har jag gjort några gånger nu. Jeeeeeeesus det är funny!

Kommentera