Hemma i Malmö igen, startade med att efter fem timmars sömn kliva upp och lämna in bilen för uppsnyggning. Och det var ju kul, till skillnad från den jävligt tradiga avslutningen vi hade på dagen igår, Tobbe gjorde en hård landning och vi fick ta plingplongdroska till akuten.

Skulle ju kunna räknas som det värsta som kan hända när man står hoppledare, att någon som står en nära skadar sig. Och jag blev så sjukt rädd och tårarna rann när jag såg alla möjliga worst case scenarion framför mig när dom band fast honom på spine boarden och fixerade huvudet och gav morfin och hej och hå.

Puh.
Men det blev okej till slut, skiktröntgen visade inget allvarligare än att han tänjt ut lite muskler i ryggen plus att han nog fick en hjärnskakning för han var helt väck när ambulansen kom. Nu vaggar min kära man omkring som en trött gammal krum gubbe och jag får väl skaffa en sån där het liten sjuksköterskedräkt att svassa runt i när jag passar upp på honom.

7 reaktioner till “Tonade rutorna på bilen, tjusigt va?

  1. Hoppas allt är ok. Det där med sköterskedräkten tycker jag är lite larvigt. Då är det rejälare att gå näck.

  2. åh fy fasen… i know the feeling. INTE kul.
    Skönt att det inte blev allvarligare än det blev, krya på sig.
    Tycker sköterskedräkten var en strålande idé!

Kommentera