Bästa ölen hittills! Immig och kall låg den i väskan och väntade efter dagens derbyträning. (Edit: och JA, Helena, det är en 2.8:a men jag köpte fel på Ica och kunde inte med att gå och byta till 3.5:or när jag skulle till någon park någon gång för länge sen och systemet var stängt och nu r å k a d e det vara det enda jag hade hemma, OKEJ?)

Alltså, JAG DÖR vad det är roligt med roller derby! Och jag har blivit så himla grym! Eller, grym och grym, men om jag jämför med för ett par veckor sedan och nu, det är ju helt sjuk skillnad.
Nu kan jag inte bara åka framåt – vilket var ganska exakt vad jag kunde när jag började – jag kan även stanna på tre olika sätt, göra ordentliga översteg , vända till att åka baklänges i ganska hög fart och tillbaks igen – och i dag fixade jag grunderna till ÖVERSTEG BAKLÄNGES.
Ja, jag säger då det, min utvecklingskurva är fan helt OUTSTANDING.

3 reaktioner till “Dagens öl

  1. Eh… jag köpte fel. Och så var det det enda jag hade hemma som jag kunde ta med som efter-träning-öl. Du är bara sur för att du sitter hemma å på knarket och inte får dricka två-åtter!

Kommentera