Semester alltså, vilken grej!
Började med att vi dissade Saaben vi provkörde i går och drog till Varberg för att glo på en bil vi hittat på Blocket. Kom hem en underbart fin bil rikare och några kronor fattigare.
Hade jag fått välja så hade vi kanske inte köpt en e x a k t likadan BMW som jag ägde ihop med mitt ex men den var i asbra skick och det känns ju efterblivet att bara ”nej vi tar den här DÅLIGA bilen istället” så det får gå. Och nu lät jag gnällig men ICKE, jag älskade ju den bilen så jag är glad ändå.

Sen kan man ju se det som att ehhh Alfie inte får skilsmässostörningar av att åka i olika bilar hos husse och matte. Ni vet, han kanske blir OTRYGG?
HA! Ser nu framför mig hur det ser ut när vi möts på random mack efter E22:an och bara
*parkerar två exakt likadana bilar bredvid varandra
plockar ut hunden ur den ena bakluckan
stoppar in hunden i den andra
kör åt varsitt håll*

Bra grej: De är farthållare på den här, så jag minimerar risken för polisdejter som denna i framtiden.

***

Sen kom jag hem och blev upplockad av Åsa som körde till kallbadhuset ute på Långa bryggan i Bjärred. Mycket fint! Vi bastade och sen doppade vi oss i ishavet, satt och chillade i kvällsspolen, bastade igen, doppade oss igen, duschade, åt trerätters och babblade massor, körde hem.
Alltså, det var så FINT där ute, panoramafönster och kvällssolnedgång och god mat och semesteröl och najs sällskap.
Snacka om den bästa tisdagen i mannaminne!

Kommentera