Hej på er!
Ni verkar ju vara ett reko par. Rätt normalt funtade, smarta och så.
Så jag tänkte på en grej. Ni har ju pengar. Massor av pengar faktikt. Fina bilar att köra, båtar att glassa på, ett fukking jävla SLOTT att bo i. Så vad ska ni med alla lysningspresenter till?
Kan ni ärligt säga att ni verkligen – helt genuint glada – står och tar emot dyra saker från kommuner (läs: skattefinansierade presenter) utan att känna minsta uns av ”vad SKA vi med all den här S K I T E N till?”

Jag har ju (i egenskap av svenska folket) gett er en glasservis i nätta tusen delar värd 300 000 kronor. Vad ska ni göra med så många glas?
Ett litet tips i all välmening, bara för att sätta saker och ting i perspektiv: det här hade pengarna räckt till istället.

Ni hade till exempel kunnat:
…ge 201 395 barn vaccin mot mässling
…rädda 30 000 personer från att dö i kolera
…rädda 1 200 svårt undernärda barn från att dö
…vaccinera 60 000 personer mot hjärnhinneinflammation
…betala 1 200 kirurgiska kit för behandling mot splitterskador

Det kan ni ju fundera över medan ni bjuder era 998 närmsta vänner på supé på Haga.

9 reaktioner till “Öppet blogginlägg till Victoria och Daniel

 1. mirri, antingen har jag första stadiet av alzheimers, eller så har du två mt som läser och kommenterar. men det är jag, och ingen annan, som är det pheta orginalet. den som du ska dra till london med, glöm inte det. annars kanske du hamnar hos nån fånig mt-imitatör med platt röv! hemska tanke!!!!!!!!

 2. Jag skriver också under ditt brev. Fine att klaga hos kommunpolitikerna men det är inte de som har makten i det här sammanhanget. Det är en rätt mäktig tanke, att de skulle köra budgetvarianten utan att det blir löjligt med Everöd och så men ändå, något billigare. Och faktiskt lagt pengarna på vad Mirijam föreslog.

 3. Nu vill jag tycka tvärtom som vanligt. Kungahuset är ett omodernt påfund, det kan vi nog alla vara överens om. Men om vi nu har ett kungahus, så är väl syftet att de ska vara kungliga. Det ska vara glamour och fester för tusen personer, annars är det ju ännu mera meningslöst.

  Dvs det blir etter värre om Victoria skulle bo på Everöd i en trailer, färga håret blont, ha polsk utväxt och en fet blåtira mitt i nyllet. Jag tror Vickan blir vår sista regent. När det är dags för henne att avsäga sig tronen så är Sverige moget för en republik.

  Ska man tycka något om detta så är det inte Victoria och Daniel man ska hugga på. Möjligen Daniel, han kan man ju se som en starfucker faktiskt. Victoria lever ju närmast i något man kan likna vid ett publikt fängelse.

  Gnäll hos dina kommunpolitiker istället. De är ju de som tagit beslutet att ge gåvan.

 4. eller hur!!!

  och när jag var i nusnäs förra veckan så stod bröllopshästen klar till allas beskådning. en stor häst i gammeldags målning, skulle nog gå på 5000-6000. och inte nog med det, de fick en likadan i förlovningspresent. om de nu vill ha sånna, kan de inte köpa de själva??? det är ju itne så att typ 10000 skulle göra så stora hål i deras fickor.

Kommentera