Åh sweet lord jesus och hans heliga bananer, jag bokade just flyg tur och retur Köpenhamn-München.
Sista helgen i augusti ska jag träffa mina förlorade kusiner som jag hittat på fejjan. Och kanske då även han som är min biologiska far. Mannen som jag inte hört ett ljud från sedan 1994.

Om ni ursäktar mig ett ögonblick så måste jag nog gå och nervositetskräkas lite nu.

5 reaktioner till “*profylaxandas i papperspåse*

  1. Tack så mycket!

    Oj, vad nervigt det måste vara att träffa sin pappa efter så lång tid..

  2. Wohoooo! Shit pommes frites vad häftigt! Jag fattar att du är lite nervös.. =)

    Vill du att jag ska följa med? Vi kan möta hösten i München tillsammans? Det kommer i vilket fall som helst gå jättebra, skulle det visa sig att det är en bunte joddlande miffon kan du ju alltid bara åka hem och skita i allihop igen. Du har ju redan en stabil och kärleksfull ponnyflock här hemma.

    Lycka till!!

Kommentera