Jag ger det midsommarboogiet. Hoppar massa mage och massa friflygning med roliga människor. Känner jag att det är värt pengarna att fortsätta men kanske bara göra 50 hopp om året så gör jag det, annars lägger jag ner.
Aj, nu fick jag ont i hjärtat.
Snuddade vid tanken på att sälja utrustningen i går och blev tvungen att sätta mig ner och djupandas i en papperspåse. Lugn och fin Majsan, inga förhastade beslut här.

Skulle visa Tobbe lite olika whips i dag när vi gick på K-rauta och han bara ”Alltså när du pratar om roller derbyn så riktigt lyser det i ögonen på dig, men när du pratar om hoppningen så ser du mer ut som en liten unge som inte fick kolla in brandbilen, typ så här: *darrande underläpp, tom blick*”.

Joråsåatteh.

3 reaktioner till “Okej så här va då angående hoppningen:

  1. Do it… det är svårt att bara sluta, ibland kan det hjälpa att bara göra det för att det är kul (inte för att det någonsin har riktigt fungerat för mig… men det var bara en tanke… ah a ha)

    Kolla in min blogg… hysteriskt roligt… eller kanske inte, men det får mig att fnittra lite!

  2. Inte för att du känns som en märkesbög men Ralph Lauren har gjort ett doftljus som heter Pink Pony. Kom att tänka på dig när jag läste det 🙂

Kommentera