Woohoo! Peppen alltså, ska fixa håret nästa onsdag, endast nio små dagar kvar av vedervärdig fågelskrämmefrisür.
Är det bara jag som lider av akut hårfulhet? Alltså att det först är jättefint i flera veckor efter frisörbesöket, sedan helt okej ett litet tag och sen – plötsligt en morgon när man kliver upp och kollar sig i spegeln – bara WTF? När hände det här? HUR kan det ha gått från vitt hår till gult med sju centimeters polsk utväxt BARA ÖVER NATTEN?

Nu är det ju två månader sedan jag såg ut så här, så det är ju inte så konstigt kanske att det är dags igen. Eller va? Jo två månader nästan prick. Fukk, tiden går fort när man har roligt.

6 reaktioner till “Mer tjat om mitt lilla hår

  1. Ja jag e ju halvvägs där redan! kan väl inte vara så jäkla farligt att ta resten med… eller…
    För övrigt höll jag på att skratta ihjäl mig åt Vivekas inlägg. Ber och bönar om en bild på den frisuren!

  2. hej, nej, du är verkligen inte den enda som lider av akut hårfulhet. man går till frisören och är snygg, sen snygg, sen snygg, sen snygg, sen SKITMONGOFUL på en endaste gång!!! why, god, why?

  3. Undrar varför man aldrig blir nöjd med sitt hår? Just nu ser jag helt galen ut. Skaffa dreads med spik rakt tunt hår var världens jävla miss.Just nu har jag 32 tottar som står åt alla håll de flesta har löst upp sig utom knutarna som befinner sig längst in mot skallen vilket gör att jag snart har en tovad hjälm innerst och spikraka testar som sticker ut här och var. Tar snart fram rakkniven och det blir stubb. Eller man kanske ska skära redan vid halsen så har man inga hårproblem kvar och inga andra problem heller……..

  4. Åh herregud, jag har konstant hårfulhet!! Eller konstant semiflint kanske ligger närmare sanningen…

Kommentera