Har hängt med Helena på le hospital i många timmar i dag. Mycket trevligt. Eller, ja, trevligt och trevligt men… Eller jo, vi hade rätt kul faktiskt. Inte lika kul som här kanske, men helt okej.
Benet är jättefint, jag trodde att dom skulle operera in ett sånt där typ stålstaket runt vristen men dom hade bara gjort hål vid knät och fotleden och stuckit en stålpinne rakt ner, så hon har två plåster nu bara.
Två feta plåster som ser ut som blodig päls förvisso, men ingen terminatoroutfit i alla fall.

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar och beundrar den här människan.
Hon har alltså nyss vridit sönder hela underbenet, har totalt belastningsförbud i ÅTTA VECKOR, bor i ett litet hus ute på landet med bilavstånd till affären och bara ”äh, jag är rätt bra på att gilla läget.”

RESPEKT säger jag. Bland annat.

En reaktion till “Lelle gomman

  1. Åh Mimsan.. jag blir helt tårögd! Tack för så fina ord! Älskar och beundrar dig också!

    Puss och kram!

Kommentera