Efter att jag läste Ögonen i Gaza kunde jag inte sova ordentligt på jag vet inte hur länge, bilderna och orden förföljde mig överallt och även om jag varit ganska duktig på att hålla mig undan från Israel så har jag bojkottat dem helt sedan dess.

Israel mördar civila palestinier, de sitter bakom sin feta mur och bombar marknader och sjukhus med sina obemannade stridsplan. Palestinierna svälter, de har brist på medicinska resurser och omvärlden försöker hjälpa men KAN inte, eftersom Israels blockad mot landet hindrar hjälpsändningarna att ta sig över gränsen.
Och nu har alltså hjälpprojektet Ship to Gazas sex fartyg som skulle ta sig med förnödenheter till Gaza bordats av Israelisk militär. Minst 19 människor ska ha dödats och flera skadats.
På INTERNATIONELLT jävla vatten.

Alltså, jag… Jag har ont i hjärtat, själen, magen. Vad är det med världen? Kan folk öppna sina jävla ögon och vrida huvudet åt rätt håll nu kanske?
Religion alltså. Fy FAN. Fatta hur världen skulle se ut om ingen hade den att luta sig mot?

4 reaktioner till “Jag är så fylld av hat och ilska att jag håller på att implodera

  1. Jag har svårt att förstå varför FN inte gripit in för länge sedan? Det här är ju knappast det värsta brottet Israel gjort, det uppmärksammas bara mer i media än det vanliga mördandet som pågår hela tiden.

  2. Som Michael sa så kommer ingen våga göra något så länge Usa håller Israel om ryggen.

    Det jag inte förstår är varför inte FN ingriper med militär kraft, jag menar bordningen skedde på internationellt vatten under vit flagg!

Kommentera