Fruktansvärt mysigt hos Linnéa, Kalle och Nemo igår. Det är så kul när man klickar med folk fast man inte känt varandra länge alls! Alfie fick kolla på Linnéas kaniner och höll på att avlida av spattighet när han insåg att dom var så NÄRA men ändå så långt borta bakom gallret.

Vi sov över och klev upp tidigt för att åka till klubben men där var det kallt, regnigt, blåsigt och fullt av mördarhundar som ville döda Alfie så vi körde hem. Jag var så trött i bilen att jag tvingades stanna och hetsäta en tiptop för att inte somna och dö mospåmotorvägsdöden på vägen hem.
Sen kommer jag till lägenheten, bäddar ner mig i sängen med datorn på magen – och vips! Aspigg.
Oddsen på det?

Dagen tiotusenkronorsfråga: Lördagkväll ensam i stan med vövven. Duka upp med onyttigheter i Tobbes lägenhet och kolla på tv, eller gå ut och dricka öl?
Alltså, jag är fortfarande lite schleten sedan roller derby-festen i torsdags. Note to self på den: Det finns INGEN anledning att shotta baileys ur äggkoppar klockan halv fyra på morgonen.

2 reaktioner till “Snabb summering

Kommentera