Efter löpturen gick jag hem till Hanna och taxen som bjöd på middag och bra samtal om livet och allt som hör till och sen gick vi fin kvällssol-med-dramatisk-himmel-över-en-annan-kyrkogårds-promenad. Dessutom har hon världens finaste rosa träd på sin gård.

Självklart så åt vi blodpudding, vi är ju typ dom enda vi känner som njuter av denna kulinariska delikatess så vi har bp-bjudningar lite då och då. I dag hade Hanna gjort en cowboyvariantt från nån receptsida på internet, MYCKET gott.
Taxen satt nedanför mig och ville ha bp och lät skitjobbigt och till slut sa jag argt ”SLUTA PIP Oskar du är asstörig nu!” men så visade det sig att han bara villa sitta i mitt knä och inte alls tiggde bp. Stackers lelle taxen, jag har dåligt samvete fortfarande.
Om du läser det här Oskar: felåt.

5 reaktioner till “Ett med naturen i bilder del 2

  1. Alltså… Pölsa fick vi ju ofta i skolan, ångermanlänning som man är från början. Och EGENTLIGEN är det gott, men jag pallar inte med det…

    BP for the win!

  2. BP äts alldles för sällan (karl är ju då inte så förtjust men kidsen är), bäst är dom stekta med råriven vitkål och lingonsylt*slurp*

    Blir smått sugen på pölsa nu *jämtlänningen i mig vaknar* provat de nån gång?

Kommentera