Jag älskar att springa på kyrkogården av flera anledningar. Förutom att det är så fint just här så gör en joggingtur bland liken mig mer benägen att verkligen hålla igång träningen eftersom jag vill leva länge länge länge och vara frisk medan jag gör det.
Dessutom kan jag släppa ångesten över de där sista fem kilona och vara tacksam för alla jag har livs levande om kring mig (och inte under en gravsten), som min grymma kille, min fantastiska familj och alla mina sköna vänner.

I dag är det tio år sedan min gudbror dog, tänkte mycket på honom när jag sprang i dag. Livet alltså, så fullt av överraskningar, både fruktansvärda men också fantastiska.
Man måste vara tacksam, varför glömmer man det HELA tiden?

Här är stället jag tillsvidare vill ha min aska nergrävd på.

Sen springer man genom ett bostadsområde som inte är så jättefint, men det är typ som att komma hem till bröderna Lejonhjärta.

Just här var det så fint, blommorna blommade, solen strålande och små ystra kaniner skuttade runt i gräset. alltså, det var så pittoreskt att jag nästan började flabba där jag sprang. Kaninerna hann undan dock innan bilden togs.

Summering:
8.10 km
57.45 minuter = 7.07 min/km (inklusive kiss- och fotopauser)
709 kalorier (fast jag tror inte på sånt)

6 reaktioner till “Edit: löppasset i sommarsolen

  1. Fan vad gött det är att vara ute och springa. Tyvärr vågar jag inte springa på kyrkorgården här längre (den är gigantisk och fantastisk) eftersom det är en del vildsvin där!!

Kommentera