Jag är ju en Depend-tjej i själ och hjärta men kunde inte motstå den här färgen på IsaDoras nya lack.
Så vad tyckte jag? 
1) Tur att det torkar snabbt för det krävdes tre lager innan det blev okej
2) ”Wide brush”? Vad är det för påfund? Känns som att måla naglarna med en piasavakvast. Kanske funkar om man ha pianofingrar men mina hob-naglar måste ändå ha fler drag än ett.
3) Sååå: tre tummar upp av fem möjliga, förutsatt att det håller ett par dagar utan att se ut som man bergsklättrat.

En reaktion till “Recension IsaDoras vintage mint 619

  1. jag skrattade så jag dog åt piasavakvast, läste det högt för syrran som även hon skrattade, ringde sedan ett internationellt samtal och läste det för kevin som inte skrattade eftersom han inte visste vad det var. norrlänning, i don't think so?!?!

Kommentera