4 reaktioner till “Hej MT, är det filipinska fängelset även mer lockande än att hoppa ut ur ett flygplan över ett snöigt Skåne?

  1. äh, mijiram, då bara dealar jag med den situationen, lugn som en sjöborre på havets botten. asså nu måste jag tyvärr hoppa fallskärm (säger man så?) det är ditt fel att du planterade denna tanke hos mej, galna chei….

  2. Kära ”besatt och paranoid”.

    Ja om du kissar i planet tar vi din licens för att jävlas, annars har ju vi väldigt lite med sånt att göra.

    Motfrågor: vad gör du i din lille cessna om propellern stannar? om motorn bara dör? om vingarna ramlar av? om du måste nödlanda i en flock med hungriga vargar och blir oppäten?

  3. ps. vad händer om den inte vecklar ut sig? vad händer om man langar på en väg och blir överkörd? vad händer om man landar i en sjö eller annat vattendrag? vad händer om man landar mitt i en hungrig vargflock och blir oppäten? vad händer om jag kissar ner mig av skräck, tar ni mitt pille-licens då? mvh, ”besatt och paranoid”.

  4. asså jag gråter så höjdrädd är jag. det värsta av ALLT är att det nu har blivit en fix idé att jag måste hoppa fallskärm. jag kommer bli en av de 1/100 000 i statistiken som dör för att fallskärmen inte vecklar ut sig. jag vill skriva ”fall skärm fall skärm fall skärm” bara för att du retas!!!!!!!!!

Kommentera