Men åh vad täppt jag är i hela huvudet! Alltså, det känns så jävla ORÄTTVIST, att åka på någon jävla flygplansförkylning så här precis innan hoppstart.
Har så ont runt näsan att det är rent löjligt, snöt upp sju (7!) näsdukspaket på jobbet i går! Här hemma behöver man däremot inte tänka på hur man ser ut, så jag körde Spöket Laban-tricket hela förmiddagen (alltså en spökformad papperstuss i varje borre) vilket ger mer av en tampongeffekt och är mycket skonsammare än att snorgnugga sitt känsliga lilla skinn en gång var femte minut.

Ehh. Jahaja… Något annat HYPERINTRESSANT jag kan dela med mig av så här på fredagskvällen? Jag har tvättat i dag, kul va? Inte. Nähä. Ehh, jag sov middag innan, om det var någon som undrade. Inte det heller nej.
Ja, nej, då vet jag inte vad ni har här att göra, fredagkväll och allt. Ledsen att jag inte kunde roa mer än så.

En reaktion till “[buhu, synd om mig]

Kommentera