Spontan bildtext: Är det inte ganska billigt med botox i Hollywood?

Sitter på flygplatsen i Newark och väntar på anslutningsflyget till LA. Känns helt psyko att resa ensam, har nog aldrig flugit utan sällskap, har alltid varit på väg tillsammans med någon. Men inte nu.
Resan började sådär i morse med att det snöade och flera norrgående tåg från Malmö ställdes in och jag bad till [whoever] att jag skulle slippa ta en svindyr taxi/springa/simma över sundet för att ta mig till Kastrup. Men tåget både kom, och gick. Puh.
Ett litet tekniskt fel gjorde att vi stod stilla så jag fick några ont-i-magen-minuter precis efter att vi lämnat perrongen men det styrde upp sig. Puh igen.

Jobbade ju i går natt så klockan 09 när planet skulle lyfta hade jag varit vaken i 21 timmar och satt helt snurrig och skelade vid mittgången. Kommer ihåg att piloten sa att vi skulle iväg och isa av vingarna, sen vaknade jag tre timmar senare när vi skulle få mat.
Continental Airlines, njae. Ger dom två propellrar av fem möjliga, det var kallt och bullrigt och maten var äcklig. Men jag kom från A till B utan att störta ihjäl mig i Atlanten och det fick upp betyget lite.

Tatueringen väckte stor uppståndelse i sista securitychecken, man måste ju strippa av sig både skor och långärmat och så hör jag en man ropa ”HEY DANNY! Isn’t this your favourite cartoon?” och står sedan omringad av fem skrattande män i uniform som petar mig på överarmen. Söta lilla Slutty Pie, hon kan charma vem som helst.

2 reaktioner till “Welcome to America! [lokal tid: 14.18]

Kommentera