1. Åka till Mexiko och bli varm ända in i själen, kolla på valar, bli solbränd, dricka öl. Åffkårsch.
  2. Åka till USA rent generellt. Känns som att det är på tiden, ett halvår i Whistler räknas inte, dels av den helt uppenbara anledningen att det faktiskt är fel land, men också för att den byn är som Disneyland on ice, helt rent, skottat, lampor i alla träd, bara svinrika turister och halvfattiga bummare och noll procents kriminalitet. När man gjorde utflykter till Vancouver blev man helt bara ”maj gad, UTELIGGARE, fattiga människor, SKRÄP PÅ GATORNA! Tappade konceptet helt.
  3. Intensivumgås med Helena i jättemånga dagar utan att vara på fallskärmsklubben och behöva dela henne med vattenpipa, folk som vill ha riggerhjälp eller hennes son/syster/hund/uppmärksamhetskrävande skånelänga/andra vänner.
  4. Slippa frysa. Kunna stoppa tassarna i ett par flipflops och bara gå ut. 
  5. Slippa frysa. Kunna stoppa tassarna i ett par flipflops och bara gå ut. Eller hade jag redan sagt det? 
  6. Edit: Intensivumgås med Mathias. Såklart. Var så peppad att jag helt glömde vår värd/guide/bartender/researrangör. Sorry M, Kan du någonsin förlåta mig?

3 reaktioner till “Vad jag ser mest fram emot med resan:

Kommentera