Tvättar och packar. Sjukt peppad! I väskan ligger hittills en bikini, mitt pass och biljetterna plus vägbeskrivning till mitt hostel. Borde räcka.

Så här ser resplanen ut:

 • Flyger Köpenhamn-Los Angeles på måndag morgon. Framme lokal tid 19:00.
 • Tar mig till mitt hostel där jag ska sova till på torsdagen, åker ner till Helena och Mathias i San Diego på torsdag eftermiddag.
 • Fredag flyger vi till Cabo san Lucas.
 • Tisdag flyger vi hem till SD igen.
 • Lördag eftermiddag flyger vi hem till Sverige. Tyvärr på olika plan eftersom vi bokat olika resor.
 • Söndag landar jag på Kastrup och åker hem till Malmö som förhoppningsvis har noll centimeter snö kvar.

Ehhh, okej, det där lät ju hur stelt som helst, men det är lite det som ska bli så gött, att vi inte detaljplanerat varje dag utan mest ska hänga runt. Men feta tips på vad jag ska hitta på tre dagar ensam i Hollywood skulle ju sitta fint.

5 reaktioner till “Five days to take off

 1. asså jag är inte ett dugg avundsjuk! jag gillar att jobba övertid i ett kallt och mörkt sverige och inte ens hinna till gymmet. jag gillar att vakna före fan och frysa ihjäl i köket medan jag kokar mitt morronkaffe. så värme och semester kan du ha och behålla… ja ä int bitter!!

 2. Låter underbart!!!
  Universal studios är ju en typisk turist grej att hitta på i LA,
  Venice Beach och Malibu tycker jag absolut att du ska åka till.
  Så Rodeo Drive för lite ”Pretty Woman” nostalgi…
  Rainbow Bar and Grill för tung musik, starka drinkar och hårdrocksfolk, Whisky a gogo… Chateau Marmont för kändisspotting och käk, Melrose ave är ett MÅSTE för grym shopping!
  det är det jag kan komma på nu. Åh hoppas det blir fucking fantastico!!!
  Avundsjuk som aldrig förr!!

Kommentera