Man vill ju inte skryta eller så. Inte skrävla om hur man stått i köket och bara voilá, slångt ihop nåt jävulskt gott utan vare sig recept eller mått.
Kort sagt: man vill helt enkelt inte gå på om hur man höftat ihop kanske VÄRLDENS GODASTE LAXLASAGNE medan ens läsare sitter hemma och ledset tittar ner på sin Billys skyskraper (det är ju ändå fredag) och bara ”henne skulle man vara kompis med och bli bjuden på mat hos”.
Sånt skryter man inte om. Ju.

Nu är problemet bara att jag gjorde den här lasagnen för att jag skulle få slut på alla döda djur i frysen och bli helvegetarian. Men HUR SKA JAG klara av att leva typ 55 år till utan att få äta denna himmelska anrättning?

Helvete. Jag som hade bestämt mig för att sluta med fisk också. Nu vet jag inte vad jag ska göra.

En reaktion till “Jammen vad fasiken då?

Kommentera