Ps: Jo, jag har ju fått lite missbelåtna kommentarer här (och på fejjan) om att jag är roligast när jag är bitter och sur och har 40 graders feber. Känns ju fett. Men inget ska få förstöra mina 21 positiva dagar så vi ses den 22:a då!
Eller nej just det, det gör vi ju inte, för då drar jag till SUNNY CALIFORNIA och MEXICO och försök få ner mungiporna på Mimsan då! Att chilla med Helena och hennes pilot i San Diego och Cabo san Lucas lär ju bli pisstråkigt. Verkligen!

Här är en bild från Cabo förrsten, det är Helena som har tagit den. Ser det UT som ett ställe man vaknar på, går ut på balkongen med sitt morgonkaffe och bara ”ååhh jag är så BITTER! jag vill vara SARKASTISK och arg i dag”.

(Svar nej om någon fortfarande undrar)

7 reaktioner till “En sak till:

  1. SKönt att du mår bättre!

    Och vem fan orkar vara bitter hela tiden? Vem? Vem? Fast jag blir nog lite bitter för att JAG inte ska till nåt varmt place. Men bara lite, mest blir jag glad för din skull!

  2. Åker man till ett ställe som är varmt behöver man inte mycket.Jag vill med packa en minimal väska och åka till värmen;)

  3. Hahaha, gud så roligt! Jag vill inte att du ska ha feber heller! Jag tycker att du ska vara glad och peppad, men ironisk. Och kanske lite småbitter när saker är jävliga. Som du brukar vara normalt, för då är du briljant. Ok?

  4. ”Ps: Jo, jag har ju fått lite missbelåtna kommentarer här (och på fejjan) om att jag är roligast när jag är bitter och sur och har 40 graders feber.” ===> oooh stackaaars ! du borde klaga ännu mer tror jag ! 😀

Kommentera