Sov sjukt gott i nya sängen i natt, ville ALDRIG kliva upp i morse. Låg och tänkte onda mörka tankar om januari i en kvart, men så sken ju solen på sitt allra gladaste vis och gjorde mig lite mindre självmordsbenägen så jag klev upp och gjorde kaffe istället för att leta fram repet och pallen.

Nu har jag megamassa jobb att göra så jag hinner inte ut nåt värst mycket i dag, men om jag kisar när jag tittar ut så att kan jag låtsas att det är sommar och att jag till exempel snart ska packa cykelkorgen med fika och cykla ner med Hanna till Scaniabadet. Typiskt bra sommargrej.
Jag ska låtsas att det är så ända tills det blir mörkt, då ska jag sluta låtasas att jag är i framtiden och istället sminka mig och gå ut och dricka öl med grabbarna. Typiskt bra vintergrej.

7 reaktioner till “Förnekelse slash sommardrömmar

  1. För att slippa nästa års vinter vånda kan du väl hänga på till Thailand i februari 2011;)

  2. asså ser ut som Dubai (dubbelito för oss liiiite coolare och liiiiite bättre) eskoja bara, men ja, Dubai iallafall. puss!

Kommentera