Om livet går som man vill, och planerna blir som man tänkt (och jag får tillbaks på skatten vecka 49) så är det inte helt omöjligt att jag kommer befinna mig på detta ställe om cirkus tre månader.
Kolla balkongen, den sitter på det vita huset på den översta bilden. Det vita huset på en strand. Stranden vid ett hav. I Mexico.
Åh herregud. Det är ju så uppenbart att det är min röv som saknas i den tomma stolen bredvid Helena, till och med kaffet är upphällt.

4 reaktioner till “Tex mex-Mimsan!

  1. Jag hittade det gamla passet. Morfar hette Julius Hermanis Ernests Marauskis och mamma hette hör och häpna Astra Merija Och lite spökligt är att jag ville att du skulle heta mammas förnam och hon ville inte berätta det och jag envisades med att stava Mirijam. Lite läskigt att jag bara har lagt till ett m och bytt ut e till ett i utan att ha en enda aning om vad det var för namn.

Kommentera