Vänliga veckan börjar i dag. Gör nåt vänligt och kommentera till mig vad så samlar vi alla fina snälla saker vi gör!

8 reaktioner till “OBS glöm ej! #2

  1. Jag har varit ute med min kompis vovve så hon kunde plugga i ro så hon kommer fixa tentan på torsdag.. De kallar jag snällt! 🙂 +att jag ska ta morgonpromenaden imorgon så hon kan få lite sovmorgon då hon ska vara tiiiidigt i skolan.. De e också väldigt snällt, väll?? Fast hon e snäll mot mig också samtidigt som låter mig låna hennes vovvar för promenader 🙂

  2. hej du. en snäll sak som jag gjort var att köpa en bib och sen helt snällt dela den med min syster och vänner, trots att jag ville dricka hela själv!

  3. Jag såg en konstig dam på tåget och tänkte tänka att hon såg ful ut men sen lät jag bli att göra det.

    Det var väl bra?

  4. Räknas det om man, när man på jobbet hittar toaborsten nedstoppad i toastolen, bara helt lugnt sköljer av den och lägger den på tork i duschen, i stället för att rusa omkring och kräva svar på den relevanta frågan om vem som är en komplett idiot?

Kommentera