Inlägg 2 201 handlar om spackel. Och färg.

Jag köpte världens finaste bubbelgumsrosa färg i dag som jag vill ha upp min köksvägg NU.
Åh, vad jag hatar förarbete! Det är det absolut värsta jag vet, värre än krig, svält och barnporr. Att behöva spackla, vänta på att spacklet ska torka, slipa, torka bort slipdammet och först SEN få börja måla är för mig likställt med att få bambustickor intryckta under naglarna, fastbunden i en stol hos en galen mördare. Naken.
Fuck spackel säger jag bara.

3 reaktioner till “Inlägg 2 201 handlar om spackel. Och färg.

  1. Ok. Sorry då! Men du, gör inte samma misstag som jag gjorde i hallen på klubben. Du vet, jag ska bara känna med fingret om det är torrt ännu, och vips så var det ett stort hål där Tobe hade spacklat så fint… No good!

    Gilla

  2. Carolina, vad tror du om mig, jag HAR spacklat!
    Nu ska jag sitta och glo på väggen i 24 timmar inan jag kan börja måla. Very fun, kom och håll mig sällskap!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s