Vi är väl några stycken som fått Buffé hem i brevinkastet i dag antar jag? Någon mer än jag som reagerade på notisen ”När ICA-kuriren testade nio par gummistövlar, för mellan 149 och 1 099 kronor, fick det dyraste paret sämsta betyg. ICAs gummistövlar, 299 kronor, fick toppbetyget fem hjärtan.”

Åhå? Ica ger Ica högsta betyg? Cleant.
Då kan jag meddela att Mirijam-kuriren ger den här bloggen högsta betyg. Ännu högre faktiskt. 10 hjärtan av 5 möjliga.
Bäst i test! Leve mig!

En reaktion till “Bloggen = ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  1. Ok, känner att jag måste försvara min gamla arbetsplats. Icakuriren var en gång, kanske på 40-talet, Icas kundtidning men nu är det bara namnet kvar, det är en helt självständig tidning, inte en kundtidning. (Kundtidningen heter Buffé.) Man har tusen ggr diskuterat att byta namn på Icakuriren, men låtit bli eftersom namnet är så inarbetat. Dessutom vet jag INGA mer seriösa än konsumentreportrarna på Icakuriren, de är tyngre än Råd & rön.
    /En fd redaktionsmedlem på Icakuriren

Kommentera