Jag hatar när saker inte bara flyter.
Som nu tillexempel, jag KAN inte packa upp rar-filen med Jonnas tandem som jag fått av Anton. Det enda jag får när jag packar upp är en TOM mapp, som när man går på äpple + i visar att den visst innehåller fyrahundranågonting mb. Jaha?
Och så blir klockan 05:12 och egentligen borde man sova eftersom man ska upp och packa inför Stockholmshelgen ganska tidigt men man sitter ändå med ögonen i kors och sliter sitt redan allt för tunna hår och försöker lista ut HURIHELVETEDETFUNKAR.
Suck!

Kommer bli världens sämsta tandemfilmare, bara ”ah men jag mailar en rar-fil, ni får själva packa upp den och redigera filmen”.
Får väl sluta med fallskärmshoppninghoppning och börja samla på frimärken från konstiga länder istället.

3 reaktioner till “Uuh.

  1. Men jag har ju redan packat upp det, två gånger med två olika program. Och det ser precis ut som vanligt när man använder typ stuffitexpander och man får en mapp med samma filnamn, skillnaden är att mappen är tom. TOM. Jag blir galen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s