Holy Moses, ännu en efter-klubben-söndag i soffan och jag är helt vansinnigt förlamande TRÖTT.
Varför äter jag inte ordentligt när jag är på klubben? I dag bara jaha men sex koppar kaffe, en toast och en våffla. Och en TipTop. På tolv fukking timmar. Och så kommer man hem klockan halv nio på kvällen och bara ”åh gud jag fattar inte varför jag är så trött”.
Man är ju störd.

Roligast i helgen: Jonna hoppade tandem!
Det här är alltså tjejen som spenderade vår onsdagstur i pariserhjulet (45 meter högt) i Folkets Park med att blunda och säga oh, shit-oh, shit-oh, shit.
Jag upplyste Jonna om att hon inte kunde hålla på så i planet eftersom det kunde finnas folk där som hade sin egen stress att deala med och Jonna var – tro det eller ej – tyst hela vägen upp till höjd. Alltså, hon har nog inte varit tyst i 20 minuter i sträck sedan 1980.

Jag vet inte vem jag är mest impad av, Poffe som vågade ha hysteriskan i en sele på magen, Jonna som lider av extrem höjdskräck eller MIG SJÄLV som var helt jävla överbäst på att hoppa med tandem trots att jag ALDRIG gjort det förr.
(Ps: obs, mig själv så klart, jag var fan-tas-tisk.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s