Ja, jag vet att det är fel datum men jag måste ju ANPASSA…

Raven fick mig att gå med här också, kul kul! Man får sitta och nörda och skriva i intervalltider och gosa med tabeller och sånt jag älskar. Sa jag att jag köpte en pulsklocka? Det gjorde jag iallafall och det blir sjukt mycket roligare att springa med en sån.
Teknik alltså, älskart.

3 reaktioner till “Dagens träning

  1. Wow, tack!

    Imponerande med laxpulsen, det var inte illa! Ska prova att ha pulsklocka när jag hoppar fallskärm i helgen, det blir spännande!

  2. Som guide på laxfisket i Sollefteå fick jag i sommar håva lax åt två juniorer som därmed fick sina första laxar i livet. De gick på Bandygymnasiet i Bredbyn och hade pulsklockor. Den ene uppnådde 162 och den andre 168 i puls vid drillningen, något de aldrig tidigare uppnått under ngn träning. Sensomoral, sluta träna, kom till Sollefteå och fiska lax!!
    Tobbe lärare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s