En sak till, på tal om vildsvin. Nu på Malmöfestivalen är det ju så mycket ”exotisk” och ”spännande” mat, typ wokad älg och grillspett med krokodil (allvar!) så de senaste dagarna har jag flera gånger sagt att jag kanske ska gå på stan och ta mig en vildsvinglass och folk bara ”Wow! har dom det?!” och man bara ”eh nej, det verkar ju helvidrigt”.

Och en annan sak: Ja, visst det är härligt att hela världen möts och att inga kulturer är främmande och bla bla bla, MEN en favoritstory från min barndom var när Roffe Berg var någonstans i Indien och pekade på en skylt och bara ”jag tar det där” och så var det FÅRPUNGKULSSOPPA och så skrattade alla barn ihjäl sig och bara ”gusådumt tänk att han inte frågade först”.
Såna historier kommer aldrig jag och Tobe kunna berätta för våra barn, dom kommer ju vara uppfödda på åkersorkskebab och wokad bisamråtta om vi ska bo kvar i den här stan.

En reaktion till “Om olika djur man kan äta

  1. Svar: Tack för tipset på 40% rabatt, vi har hittat det också för SJ Prio-kortet. Vi åker med Sj över till Köpenhamn och visar man upp det kortet i kassan får vi också 40% rabatt 🙂

    Jag har bara haft W995 sen i fredags och är väldigt nöjd med den hittills. Nej, jag har inte lagt över några bilder från mobilen till min blogg än, bilderna i min blogg är tagna med min systemkamera 🙂 Men det är ju en 8 megapixel kamera i W995:an och jag hoppas väl att den ska ta hyffsade bilder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s