En grej som jag kan störa ihjäl mig på är folk som agerar vardagspoliser enligt konceptet ”så gör man inte”.
Visst, en del grejer kan man ju fatta, som att man inte sätter sig och röker precis bredvid ett gäng spädbarn, kastar sitt glasspapper direkt på marken eller lämnar sin hund i bilen på en solig parkering, men andra saker kan ju folk strunta i.

Som att jag har klockan på höger handled. Alla bara ”man ska ha den på vänster!”. Vadå ”ska ha”? Enligt vem? Man ska väl fan få ha sin klocka var man vill, jag ska kunna ha den runt FOTLEDEN utan att någon ska bry sig.

Eller sushipolisen, några av de värsta vardagsidioterna jag vet.
Jag doppar hela min sushi i soya/wasabi-blandningen, och snälla låt mig få göra det, trots att ”egentligen ska man lyfta av fisken och bara doppa den, japanerna doppar ALDRIG riset i soyan”.
Man bara: Ehh, och? Ser jag ut som en japan? Bor jag i Tokyo? Nej, håll flabben då.

6 reaktioner till “Jag gör som jag VILL!

  1. Hahaha, underbart! Som när jag har gaffeln i HÖGER hand! Då får man höra: ”äter du med fel hand?” NEJ, jag äter med rätt hand för jag använder gaffeln mer än kniven och jag är högerhänt och då har jag den där….big deal liksom..

  2. Bra rutet. Jag har funderat på att dela ut inbetalningskort till Amnesty, typ ”gå och ta ut ditt engagemang på något vettigt, människa!”

Kommentera